www.mikaesque.com
Valutaer:

Frakt & Retur

Generelle vilkår for salg


 Registrer
 Eldre mennesker med capecidad til leie, etter at de har registrert, kan de få tilgang til våre tjenester og kjøpe våre produkter. Dataene som skal innarbeides i form må være komplett og ekte www.mikaesque.com forbeholder seg retten til å avvise eller si de som ikke oppfyller dette kravet. Det er ditt ansvar å lagre brukernavn og passord.

Kjøp i www.mikaesque.com


 De registrerte brukere kan kjøpe på nettstedet vårt. Prisene som vises på sidene er finalen i Euro (€) og inkludere skatter. Registrering og aksept av disse forholdene betyr konformitet til produktet og dets funksjoner og pris.

Betal


 Den betalingsmiddel vil være kredittkort og PayPal. Hvis du ønsker å bruke PayPal, må du kontakte vår kundeservice før e-posten.

Transaksjonssikkerhet


 Botasonline bruker alle midler for å sikre sikkerheten til data som overføres over nettet og på våre nettsider. For eksempel bruker nettstedet vårt en sikker betaling SSL (Secure Socket Layer).

Shipping


 Vi bruker internasjonal budtjeneste DHL Express eller EMS. Dette koster vanligvis 5-8 dager å sende produktene til ditt hjem. Alle bestillinger sendes fra vårt lager innen 24 arbeidstid etter at du legger inn bestillingen. Men hvis du støter på problemer med betaling, tartar lenger.

veksling, retur og refusjon
 Vi vil at du skal være helt fornøyd, og før levering, vi nøye undersøke elementene, så når elementene er solgt, med unntak av alvorlige problemer med kvaliteten, generelt, vil vi ikke godta retur og bytte artikler. Vennligst forstå det.
 Forespørsler om retur og bytte uakseptabelt:
 En. Hvis det er mindre feil, men fortsatt kan brukes.
 To. Subjektive grunner som "ikke om artiklene jeg har sett på den andre siden" "Jeg hater den fargen. '
 Tre. Hvis skoene er skitne, ødelagt, eller spor, påvirker videresalg, vil vi ikke akseptere avkastning og utveksling.
 April. The force majeure eksempel vær, naturkatastrofer og andre forsinkelser forårsaket av lasten.
 Hvis du har noen problemer, vennligst kontakt vår kundeservice så snart som mulig å fikse det riktig.

Tilbake